Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sevgiseli.eniyiforum.net

Aşk ve Sevgi adına herşey

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlcorlUAGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
y_ASi_N (84)
ölümüne diyemi başlar her aşk? Vote_lcapölümüne diyemi başlar her aşk? I_voting_barölümüne diyemi başlar her aşk? Vote_rcap 
yaSİNem (43)
ölümüne diyemi başlar her aşk? Vote_lcapölümüne diyemi başlar her aşk? I_voting_barölümüne diyemi başlar her aşk? Vote_rcap 
EbRu (42)
aysell (30)
ali.t (17)
catlaq_girl (7)
S^eyd^A (6)
schill (3)
ultrabdullah (2)
En son konular
» küçüklük :)
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 10:13 pm tarafından y_ASi_N

» duygusal şiir...
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 7:28 pm tarafından yaSİNem

» bana göz yaşı borçlusun
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimePerş. Ağus. 13, 2009 4:05 pm tarafından yaSİNem

» kadın tipleri..:P
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:09 pm tarafından yaSİNem

» MUTLU BİR HAYAT VE EVLİLİK İÇİN 40 ALTIN KURAL‏
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:07 pm tarafından yaSİNem

» hüzünlü aşk videosu:(
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 10:30 am tarafından yaSİNem

» Seninle Yaşlanmak İstiyorum Sevgilim ...
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:41 pm tarafından yaSİNem

» delikanlı
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:29 pm tarafından yaSİNem

» seni seviyorum..
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:27 pm tarafından EbRu

» Aşk nedir?
ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:25 pm tarafından y_ASi_N

Anket
Hiç aşık oldun mu ?
 Evet oldum.
 Oldugumu sanıyordum!
 Hayır olmadım. (Kalpsizim)
 Olmayı düşünüyorum?
 Bir fikrim yok...
Sonuçları Gör
Anahtar-kelime

ölümüne diyemi başlar her aşk?

YazarMesaj
yaSİNem
Admin

Admin
yaSİNem

Rep Puanım : 79
Popülerlik : 0

ölümüne diyemi başlar her aşk? Empty
MesajKonu: ölümüne diyemi başlar her aşk?   ölümüne diyemi başlar her aşk? Icon_minitimePerş. Tem. 23, 2009 11:17 am

ölümüne diyemi başlar her aşk? hiçkimse bilmezmi yaşamanın ölmekden daha zor olduğunu? aşkın
sadece mutluluk getirmediğini ve acıyla yaşamanın ölmekden daha zor olduğunu kimse bilmezmi? yoksa görmek istemediğindenmi
bu habersiz gülüşleri? her aşkmı kötü biter acaba ölümüne diye başlayan her aşıkmı dayanılmaz kalp ağrılarıyla uyandığı gün yaşamak
yerine ölmeyi seçer? aşk dedikleri bu kadar zormu olmalıydı canlarmı almalıydı oysa masum olmalıydı her aşk mutlu bitmeliydi imkansız aşklar şarkılar filmler için varolmalıydı. birbirini sevipte kavuşamayanlar araya giren yalanlar,
insanlar, mesafeler,sevdiği incinmesin diye kendini ateşe atanlar, karşılıksız aşklar ve belki %1 mutlu sonlar, uykusuz geceler,
dayanılmaz sancılar, tükenmiş umutlar, haykırışlar, sessizlikler, çaresizlikler, gözyaşları...daha neler neler can yakan ne varsa tutup aşkın içine koymuşlar sanki bunun için dayanılmaz kalp ağrılarının adını
kıymet bilmezlik koymuşlar.aşka en masum en savunmasız halinle girerken sen ''insanı sadece en sevdiği acıtabilirmiş'' derken satırlar, sen hala inanmayıp yazılanlara bana bunu yapmaz derken en sevdiğin için hiç beklemediğin bir zaman en sevdiğin gelip senide acıtır. geride sana kalansa keşkeleridir masum sandığın bu aşkın..
herşey o gün başlar aslında etlerini parçalarlar sanki delik deşik olmuş yüreğini hesaba tutarlar öyle yanarki canın azrail çıksa karşına ölümü nimet sayarsın. ama bu haksızlık sen hiç düşünmedinki
böyle olacağını onun birgün canını yakacağını hiç hesap etmeden teslim ettin kendini ve yenildin ona deil aşka deil sen kadere yenildin. şimdi bütün ayrılık şarkıları sizi söyler yazılmış bütün satırlar onadır artık o gün gün unuturken seni senin öğrendiğin onsuzluğa alışmaktır.

ölümüne diyemi başlar her aşk?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ölümüne seni yaşamak