Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sevgiseli.eniyiforum.net

Aşk ve Sevgi adına herşey

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlcorlUAGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
y_ASi_N (84)
Ne zormuş seni sevmek ... Vote_lcapNe zormuş seni sevmek ... I_voting_barNe zormuş seni sevmek ... Vote_rcap 
yaSİNem (43)
Ne zormuş seni sevmek ... Vote_lcapNe zormuş seni sevmek ... I_voting_barNe zormuş seni sevmek ... Vote_rcap 
EbRu (42)
aysell (30)
ali.t (17)
catlaq_girl (7)
S^eyd^A (6)
schill (3)
ultrabdullah (2)
En son konular
» küçüklük :)
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 10:13 pm tarafından y_ASi_N

» duygusal şiir...
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 7:28 pm tarafından yaSİNem

» bana göz yaşı borçlusun
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimePerş. Ağus. 13, 2009 4:05 pm tarafından yaSİNem

» kadın tipleri..:P
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:09 pm tarafından yaSİNem

» MUTLU BİR HAYAT VE EVLİLİK İÇİN 40 ALTIN KURAL‏
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:07 pm tarafından yaSİNem

» hüzünlü aşk videosu:(
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 10:30 am tarafından yaSİNem

» Seninle Yaşlanmak İstiyorum Sevgilim ...
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:41 pm tarafından yaSİNem

» delikanlı
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:29 pm tarafından yaSİNem

» seni seviyorum..
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:27 pm tarafından EbRu

» Aşk nedir?
Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:25 pm tarafından y_ASi_N

Anket
Hiç aşık oldun mu ?
 Evet oldum.
 Oldugumu sanıyordum!
 Hayır olmadım. (Kalpsizim)
 Olmayı düşünüyorum?
 Bir fikrim yok...
Sonuçları Gör
Anahtar-kelime

Ne zormuş seni sevmek ...

2 posters
YazarMesaj
yaSİNem
Admin

Admin
yaSİNem

Rep Puanım : 79
Popülerlik : 0

Ne zormuş seni sevmek ... Empty
MesajKonu: Geri: Ne zormuş seni sevmek ...   Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimePerş. Tem. 23, 2009 11:19 am

teşekkür ederim bitanem.. edicem tabi Wink
y_ASi_N
Admin

Admin
y_ASi_N

Rep Puanım : 158
Popülerlik : 1

MesajKonu: Geri: Ne zormuş seni sevmek ...   Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimePerş. Tem. 23, 2009 11:10 am

güzelmiş aşkım umarım konu eklemeye devam edersin. Wink
http://sevgiseli.eniyiforum.net
yaSİNem
Admin

Admin
yaSİNem

Rep Puanım : 79
Popülerlik : 0

MesajKonu: Ne zormuş seni sevmek ...   Ne zormuş seni sevmek ... Icon_minitimePerş. Tem. 23, 2009 11:05 am

Ne zormuş seni sevmek... Bir sıcak gülüş, bir içten dokunuş, bir samimi itiraf ne kadar uzakmış senin için.
Ne yapsam olmuyor! Ne versem yetmiyor sana. Aşk senin için hayatta gerekli en son şey. Bu yüzden sana sunduğum ne varsa aşk adına, yetersiz, anlamsız ve nafile...
Öyle farklı yerlerden bakıyoruz ki hayata ben sadece seni görüyorum, sense benden başka herkesi. Çok uzak bir dünyada sadece kendini anlamaya çalışarak, farkedemiyorsun bile sana sunduklarımı.
Senin özlemlerin başka, senin isteklerin bencil, aşk senin imkansızın. Sevmek senin en büyük korkun. Sevdikçe eksilirim sanıyorsun, oysa her sevda yeniler bir yüreği.
Ve aşk bu hayatın en ölümsüz gerçeğidir sevdiğim. Kaçarsan hesap sorar duyguların. Kimse değil, sen üzülürsün en çok... Yılların ardından, yüreğine katamadığın yüreklerin acısı sardığında ruhunu artık senin için çarpan bir kalbin yokluğuyla başbaşa kalırsın ve o zaman hissedeceğin kızgınlıkla kendini asla affedemezsin.
Bu yüzden artık vazgeç korkularından ve bir kez olsun özgürlüğü yalnızlıkta aradığın için sana kırgın yüreğini dinle... Gerekirse aşka esir ol ama özgürlük adına kimsesiz bırakma yüreğini. Kimsesizlik esaretten daha ağır gelir sevdiğim...

Ne zormuş seni sevmek ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» seni seviyorummmmm
» seni seviyorum..
» Seni Seviyordum....
» BEN SENI NEDEN MI SEVDIM
» ölümüne seni yaşamak