Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sevgiseli.eniyiforum.net

Aşk ve Sevgi adına herşey

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlcorlUAGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
y_ASi_N (84)
Hiçbir şeyimsin... Vote_lcapHiçbir şeyimsin... I_voting_barHiçbir şeyimsin... Vote_rcap 
yaSİNem (43)
Hiçbir şeyimsin... Vote_lcapHiçbir şeyimsin... I_voting_barHiçbir şeyimsin... Vote_rcap 
EbRu (42)
aysell (30)
ali.t (17)
catlaq_girl (7)
S^eyd^A (6)
schill (3)
ultrabdullah (2)
En son konular
» küçüklük :)
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 10:13 pm tarafından y_ASi_N

» duygusal şiir...
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 7:28 pm tarafından yaSİNem

» bana göz yaşı borçlusun
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimePerş. Ağus. 13, 2009 4:05 pm tarafından yaSİNem

» kadın tipleri..:P
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:09 pm tarafından yaSİNem

» MUTLU BİR HAYAT VE EVLİLİK İÇİN 40 ALTIN KURAL‏
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:07 pm tarafından yaSİNem

» hüzünlü aşk videosu:(
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 10:30 am tarafından yaSİNem

» Seninle Yaşlanmak İstiyorum Sevgilim ...
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:41 pm tarafından yaSİNem

» delikanlı
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:29 pm tarafından yaSİNem

» seni seviyorum..
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:27 pm tarafından EbRu

» Aşk nedir?
Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:25 pm tarafından y_ASi_N

Anket
Hiç aşık oldun mu ?
Evet oldum.
Hiçbir şeyimsin... Vote_lcap45%Hiçbir şeyimsin... Vote_rcap
 45% [ 23 ]
Oldugumu sanıyordum!
Hiçbir şeyimsin... Vote_lcap16%Hiçbir şeyimsin... Vote_rcap
 16% [ 8 ]
Hayır olmadım. (Kalpsizim)
Hiçbir şeyimsin... Vote_lcap14%Hiçbir şeyimsin... Vote_rcap
 14% [ 7 ]
Olmayı düşünüyorum?
Hiçbir şeyimsin... Vote_lcap10%Hiçbir şeyimsin... Vote_rcap
 10% [ 5 ]
Bir fikrim yok...
Hiçbir şeyimsin... Vote_lcap16%Hiçbir şeyimsin... Vote_rcap
 16% [ 8 ]
Toplam Oylar : 51
Anahtar-kelime

Hiçbir şeyimsin...

YazarMesaj
yaSİNem
Admin

Admin
yaSİNem

Rep Puanım : 79
Popülerlik : 0

Hiçbir şeyimsin... Empty
MesajKonu: Hiçbir şeyimsin...   Hiçbir şeyimsin... Icon_minitimeÇarş. Tem. 29, 2009 5:04 pm

Yaşamak için mecbur olduğumu bildiğim ama bana çektirdiği acı yüzünden solumak istemediğim, içime her çektiğimde ciğerlerimi kavuran nefes sen değilsin. Yüzümü alev alev yakan, ne kadar çabalasam da engel olamadığım, gözlerimden içime dökülen gözyaşım değilsin. Nereye baksam gördüğüm, neye dokunsam hissettiğim, kiminle konuşsam dinlediğim, “Her şeyimsin” deki gizli öznem sen değilsin. Sen benim hiçbir şeyimsin…

Varlığına şükrederken yok olmasını istediğim, bütünüyle benim olmasını dilerken, içimden söküp atmak istediğim, yokluğunda özlemiyle, varlığında varlığıyla beni öldüren, aşkın, sevdanın, acının sözlüğümdeki anlamı sen değilsin. Dokunuşlarıyla yangınlara, susuşlarıyla isyanlara sebep olan, Yüreğime başkaldırtan, içimde depremler yaratan, yalnızlığıma yalnızlıklar katan, varlığıma sebep olan sen değilsin. Sen benim hiçbir şeyimsin…

İçimdeki gelgitlerin sebebi gelip gitmelerin değil, varlığına alışırken yokluğunu, yokluğuna alışırken varlığını özlediğim sen değilsin. Her gece güneşi beklerken yeni güne sebebim olan, gün boyunca özlemiyle yaşama lanet okutan, mutluluğum, hüznüm, huzurum, telaşım sen değilsin. Sen benim hiçbir şeyimsin…

Kendimi kendime inkâr ettiren sen değilsin. İnanmamak için kendimi ne kadar zorlasam da varlığına hayran olduğum, yaşama tutunma gücüm, iyi şeylere inanma gücüm, umudum, aşkım, hayallerim değilsin. Sen benim hiçbir şeyimsin

Sen benim hiçbir şeyimsin… Hiçbir şey seni anlatacak kadar anlamlı değil yüreğimde.

Hiçbir şeyimsin...
1 sayfadaki 1 sayfası