Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sevgiseli.eniyiforum.net

Aşk ve Sevgi adına herşey

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlcorlUAGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
y_ASi_N (84)
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Vote_lcapTerk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. I_voting_barTerk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Vote_rcap 
yaSİNem (43)
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Vote_lcapTerk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. I_voting_barTerk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Vote_rcap 
EbRu (42)
aysell (30)
ali.t (17)
catlaq_girl (7)
S^eyd^A (6)
schill (3)
ultrabdullah (2)
En son konular
» küçüklük :)
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 10:13 pm tarafından y_ASi_N

» duygusal şiir...
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 7:28 pm tarafından yaSİNem

» bana göz yaşı borçlusun
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimePerş. Ağus. 13, 2009 4:05 pm tarafından yaSİNem

» kadın tipleri..:P
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:09 pm tarafından yaSİNem

» MUTLU BİR HAYAT VE EVLİLİK İÇİN 40 ALTIN KURAL‏
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:07 pm tarafından yaSİNem

» hüzünlü aşk videosu:(
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 10:30 am tarafından yaSİNem

» Seninle Yaşlanmak İstiyorum Sevgilim ...
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:41 pm tarafından yaSİNem

» delikanlı
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:29 pm tarafından yaSİNem

» seni seviyorum..
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:27 pm tarafından EbRu

» Aşk nedir?
Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:25 pm tarafından y_ASi_N

Anket
Hiç aşık oldun mu ?
 Evet oldum.
 Oldugumu sanıyordum!
 Hayır olmadım. (Kalpsizim)
 Olmayı düşünüyorum?
 Bir fikrim yok...
Sonuçları Gör
Anahtar-kelime

Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? ..

YazarMesaj
yaSİNem
Admin

Admin
yaSİNem

Rep Puanım : 79
Popülerlik : 0

Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Empty
MesajKonu: Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? ..   Terk edip giderken,dönmeyeceğine söz verir misin? .. Icon_minitimeÇarş. Tem. 29, 2009 4:41 pm

Yaptıklarının bedelini öderken başını dik tutabilecek misin?

Son sözü söylemenin sözümona keyfini yaşarken filmlerdeki gibi 'ceketimi aldım ve arkama bile bakmadım' repliğini eşe dosta böbürlene böbürlene anlatırken bir daha dönmeyeceğine emin misin? ..

Büyük bir gürültüyle içerdekinin yüzüne çarptığın kapıyı, bir süre sonra nazik nazik tıklamayacağından hiç şüphe duymuyor musun? ..

Yataktan kalkarken aylarca dokunduğun bu tene bir daha dokunmayacak kadar onurlu musun? ..

Merdivenlerden hışımla inerken sildiğin telefon numaramı tekrar yazmayacağına dair ettiğin yemini tutabilecek misin? ..

'Beni bir daha arama' diye bağırırken 'Beni bir daha aramayacak' kadar kendine güveniyor musun? ..

Ağız dolusu sövgülerin için yüzün kızararak özür dilemeyecek kadar karakterli misin? ..

Aynı ismi taşıdığımız arkadaşına seslenirken aklına gelme olasılığım seni rahatsız etmiyor mu? ..

Bir süre sonra ortak arkadaşlarımıza 'ne yapıyor, iyi mi' diye sormayacağından...

Başka biriyle gördüğünde üzülüp, sinirlenmeyeceğinden...

O akşam yağmura aldırmadan niçin kendini yerlere atıp, hıçkıra hıçkıra ağladığını eşe dosta izah edecek mazeretlerin hazır mı? ..

Bazı şarkılarda gözünden akan suyun yaş olmadığına inandırabilecek misin yanındakini? ..

'Ne olur gitme' derkenki halimi, yaşlı gözlerinle 'Ne olur, hata yaptım' derken yaşamayacağından...

Yalvarırken bıraktığın bana bir şans daha için yalvarmayacağından...

Perişan bırakırken, perişan dönmeyeceğinden, emin misin?

Terk edip giderken, dönmeyeceğine söz verir misin?

1 sayfadaki 1 sayfası