y_ASi_N Admin
Mesaj Sayısı : 84 Rep Puanım : 158 Popülerlik : 1 Kayıt tarihi : 05/04/09 Yaş : 35 Nerden : tekirdağ
| Konu: resimli aşk sözleri Perş. Nis. 09, 2009 11:12 pm | |
| Gitme ölürüm… Güneşim batar, gecelerim uzar; Seni arar ellerim, Seni bekler bedenim, Gitme, Gitme ölürüm…
Gözlerim dalar uzaklara, Ne elim kalkar, Ne kolum, Seni bekler çaresiz bedenim, Yokluğuna sarılır, Sensizliğe küfrederim, Kızma seni bu kadar sevdiğe, Sevda nedir bilmezmiş meğer yüreğim, Beklemenin acısını hiç çekmemişim meğer…
Sana benzer her gölge, Her sesi sana yorarım, Buğulanan gözlerimi bile silemem, Yokluğunu unutturmasın diye… Gitme, Gitme meleğim, Sensizliği çoktan unuttu yüreğim, Yalnızlık alışılır sorun sensiz günlerim.
Gitme, Gitme meleğim, Bir nefesi sensiz almaya, Bir güne sensiz gözümü açmaya, Dayanamam, Sen gitme meleğim, Ben sensiz yaşayamam… Canım yanıyor... kaLsaydın diye söyLeyemedikLerim gittikten sonra yüreğime ağır geLiyor...şimdi ardından sesLendikLerim yutkunurken boğazıma takıLıyor... HayatI ÖyLé ßir Ya§aki,Hayat §éni kI§kAn§In. ÖyLé ßir §évki,ÖLüm Sana aCI§In. ÖyLé ßir A§k OLki, A§kIn OLmayanLar uTaN§In... Son kez gölgemden gölge koptu Hem de çok derinden Dertliyim Sesin yok tenin yok Sessizlik son kez Tüm o sevgilerimi geri ver Bırak Yoruldum çok yolun açık olsun Kimse geri dönmez Herşey biter Sen mi kaldın bir yalnız Herşey diner Yeter ki sen zamanı ver Gözlerim gözlerindeyken adının aşk olduğunu anladım. Hergün seni görmek isteyişleriminBana verdiği o çocukça sevinci hiç unutmadım.Kalbimde mevsim sonbahardıNe zamanki seni buldum o zamandan beri ilkbaharım.Nasılda sevinirdim ellerini tutunca Adını bilmediğim,çözemediğim duygulara kapılırdım.Sihirli bakışlarınla bana baktığında,İçime dağılan aşkın o ılık rüzgarını anlatırdım.Sana perim derdim seni çıkarsızca severdim.Masum yüzüne doyamazdım,seni seyretmeye bile kıyamazdım.Dokunsam saçlarına küçük bir kız çocuğu gibi naz yapardın,Sonra bana sımsıkı sarılırdın...Şimdi bir yerlerden şarkımızı duysamHala çocuklar gibi ağlıyorum.Artık başka şehirlerde,başka alemlerde olsandaKalplerimiz bir biliyorum... Bir delinin hatıra defterindeki, İmla hatalarıyla dolu, Herhangi bir sayfayım ben... Bu yüzden, Belayı seviyorum futursuzca. Yok olmamayı seviyorum, Ölmemeyi hesapsızca! Meydan okuyabilmeyi seviyorum Hayata, Zamana, Azraile, Deli cesaretiyle...
Belki de, Bu yüzden Hep ben galip geliyorum, Ve Belki de, Bu yüzden, Bir tek kendime kaybediyorum... Nereye gitsem sen varsın. geçtiğim sokaklar seni fısıldıyor kulağıma. Sensizlik ruhumu acıtıyor. Öyle yüzüme bakma!! Can çekişen bedenim değil, KALBİM. Beynim ise bozuk bir plak misali seni tekrarlamaktan bıkmıyor. Ne gariptir ki bana seninle sensizliği yaşatan bu hayat, şimdi sensizliğimde seni bıraktırmıyor.Ama artık istemiyorum. Canlı_cansız tüm bedenlerden nefret ediyorum. Sıkılıyorum artık, bunalıyorum!!Haykırışlarım sana değil sevgilim, sensizliğime.. Bu yalnızlık beni alıkoyuyor. İhtiyacım var sana, sevgine, sıcacık yüreğine ... Bu defa yorgunum .. Bu defa üzdüler beni Kırdılar, belkide görmediler Bu defa da ezip geçtiler ..
Kaybettiklerimi, parçalanmışlıklarımı bir kenara atmak istedim ama
BU DEFA CANIM ÇOK ACIDI Kanatlarımı kırdılar benim Özgürlüğümü elimden aldılar Sürün dediler, Ağla dediler Beni bu acıya hapsettiler ..
Gün gelir hayallerde yalan olurmuş Ezip geçerlermiş yüreğini Gözyaşlarn akarda sel olurmuş Mahfedermişsin kendini ama nafile ... Hayallerimizden, mutluluklarımızdan, üzüntü, keder ve umutlarımızdan bir dilim şarkıdır; Hayat !An gelir gülücüklerimizde, bazende gözlerimizde bir damla yaştır o şarkı.Yaramız vardır yüreğmizde. Ağlamak çare olmaz o acıya.Bağırmak, haykırmak, çığlık atmak isteriz çoğu zaman nefesimizin yettiğince.Sonrada çekilip en kuytuya hesaplaşmak kendimizle .."Niye ben" deriz. Dünyanın en mutsuz, en dertli insanı ilan ederiz kendimizi.Herkez çevremizde pervane olsun, sevsin bizi isteriz. Evet, çok şey isteriz... Galiba birazda benciliz ... Nedersiniz??? Yine akşam oldu yine sustu herkez
Şehrin karanlık, sessiz gecelerinde; belki bir ses, bir fısıltı duyarım diye bekliyorumAma kendi karanlığımda gittikçe kayboluyorum...Burası çok kalabalık, burası çok sessizİnsanların sahte kahkahaları sağır etti beni Artık herşeyden kaçyorumCanlı_cansız tüm bedenlerden nefret ediyorumBen ağlamak istemiyorum. Gözyaşlarımın isyanı bunlar... Bugün rüzgarın sesini dinledim. Her zamankinden farklıydıAcı vardı uğultusundaKonuşmak istedim onunla ama Bir damla göz yaşı sundu bana.Herşeyi anlatırcasınaÇaresiz haykırırcasına... Usulca düşüyorum ellerine... Uzunca bir yoldan geldim ve yorgunum. Göz bebeklerim ellerimde büyümüş yıllarca. Ve... Şimdi sana geldim.Kucakla beni ve sakla anlamsızlığımın derin anlamına.Geçmişimdeki kırık cam parçalarını çıkar yüzümden.Bırak aksın kanlar, temizlensin bedenim... Senle yaşansın aşkın bitmeyen yankısı... | |
|
S^eyd^A Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 6 Rep Puanım : 7 Popülerlik : 1 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 32 Nerden : AKŞEhiRR
| Konu: Geri: resimli aşk sözleri Cuma Nis. 10, 2009 9:58 am | |
| vay bea süpermiş valla cok güzel ya hele resimler falan ^^GİTME ÖLÜRÜM^^ | |
|
y_ASi_N Admin
Mesaj Sayısı : 84 Rep Puanım : 158 Popülerlik : 1 Kayıt tarihi : 05/04/09 Yaş : 35 Nerden : tekirdağ
| Konu: Geri: resimli aşk sözleri Cuma Nis. 10, 2009 10:00 am | |
| teşekkürler de sendende konu eklemeni bekliyorum:) hep aşkının sitesine ekliyosun | |
|
S^eyd^A Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 6 Rep Puanım : 7 Popülerlik : 1 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 32 Nerden : AKŞEhiRR
| Konu: Geri: resimli aşk sözleri Cuma Nis. 10, 2009 10:34 am | |
| olur ya ne demek aşkımın kankisi eklerim tabi:P | |
|
y_ASi_N Admin
| Konu: Geri: resimli aşk sözleri Cuma Nis. 10, 2009 10:34 am | |
| | |
|
S^eyd^A Yeni Üye
| Konu: Geri: resimli aşk sözleri Cuma Nis. 10, 2009 10:40 am | |
| | |
|