Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Lütfen Giriş yapın üye değilseniz.. kayıt olun.
Sevgiseli.eniyiforum.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sevgiseli.eniyiforum.net

Aşk ve Sevgi adına herşey

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlcorlUAGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
y_ASi_N (84)
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Vote_lcapaşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D I_voting_baraşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Vote_rcap 
yaSİNem (43)
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Vote_lcapaşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D I_voting_baraşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Vote_rcap 
EbRu (42)
aysell (30)
ali.t (17)
catlaq_girl (7)
S^eyd^A (6)
schill (3)
ultrabdullah (2)
En son konular
» küçüklük :)
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 10:13 pm tarafından y_ASi_N

» duygusal şiir...
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 7:28 pm tarafından yaSİNem

» bana göz yaşı borçlusun
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimePerş. Ağus. 13, 2009 4:05 pm tarafından yaSİNem

» kadın tipleri..:P
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:09 pm tarafından yaSİNem

» MUTLU BİR HAYAT VE EVLİLİK İÇİN 40 ALTIN KURAL‏
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 12:07 pm tarafından yaSİNem

» hüzünlü aşk videosu:(
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 10:30 am tarafından yaSİNem

» Seninle Yaşlanmak İstiyorum Sevgilim ...
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:41 pm tarafından yaSİNem

» delikanlı
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:29 pm tarafından yaSİNem

» seni seviyorum..
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:27 pm tarafından EbRu

» Aşk nedir?
aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 9:25 pm tarafından y_ASi_N

Anket
Hiç aşık oldun mu ?
 Evet oldum.
 Oldugumu sanıyordum!
 Hayır olmadım. (Kalpsizim)
 Olmayı düşünüyorum?
 Bir fikrim yok...
Sonuçları Gör
Anahtar-kelime

aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D

2 posters
YazarMesaj
EbRu
Moderatör

Moderatör
EbRu

Rep Puanım : 71
Popülerlik : 1

aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Empty
MesajKonu: aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D   aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimeSalı Nis. 07, 2009 5:33 pm

Gittiğim bütün hekimler aynı şeyleri söylediler söz birliği etmişçesine
´Aşk hastalığıdır bunun adı ve çok sarsar insanı bu yaştan sonra..´
Oysa ne yalan söyleyeyim,
Ben yalnızca bir kuyrukluyıldıza çarptığımı sanmıştım
Yaşamın çıkmaz sokaklarında yürürken
Yüreğim bir patlamayla aydınlanınca..

Aşkın Anatomisi
Aşk bir hastalık mı?

Okan Bayülgen tam da Sevgililer Günü'nde ne de güzel söyledi:

"Aşk, bir hastalıklı durumdur.."

Normal bir şey değil ki, aşk. Kendini değil de bir başkasını bu kadar düşünmek, onun için her şeyi yapabilecek duruma gelmek, uğruna ölmek, öldürmek... Doğa üzerinde yaşayan her canlının doğal dürtüsü olan "yaşamda kalma savaşı", neden aşk söz konusu olunca silinir gider ve insan neden aşağılanmaya, acı çekmeye böylesine karşı konulmaz bir biçimde kapılır. Bilim adamları, aşkın bir hormonal değişim ya da bir kimya oyunu olduğunu söyleye dursa da aşk aslında simyadır. İnsanı altına çevirme sanatıdır. Aşkla başlar yaşam ve aşk, olanın üzerine bir yağmur gibi iner, gözler sadece güzel olanı görür. Andre Maurois buna "aşkın kristalizasyon etkisi" demiştir. Görülen her şey pembedir. Kan basıncı artar, hafif bir esriklik bedeni sarar. Bu yüzden şarap aşkın içkisidir, ister kırmızı, ister pembe olsun. Kan rengi ile anlatılır aşk, her ne kadar pembe ile tasvir olsa da. Kan, yaşamın dirimidir, devamıdır. Bedenin her yerini kaplar. Aşk Hastalığı derler adına.. Yemekten, içmekten kesilir insan. Ayrılığın rengi sarıya dönüşür tenin rengi, cevap alınmazsa. Ama bir de karşılıklıysa ten güzelleşir, renklenir. Bahar gelir yüreğin odalarına. Aşık kadınların güzelleşmesi boşuna değildir. Ostrojen hormonunu salar beden seven erkeğin dokunacağı her alana. Aşıklar kalple anlatır aşkı. Çünkü aşkın sesini duyuran tek organdır kalp. Ritmi hızlanır, yüreğin sesinin duyulacağından korkulur. Anatomi kitaplarının kapağına aslında koca bir kırmızı kalp resmi çizmeli ve içine de şöyle yazılmalı:

Sen, Ben ve Aşk...

y_ASi_N
Admin

Admin
y_ASi_N

Rep Puanım : 158

MesajKonu: Geri: aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D   aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimeÇarş. Nis. 08, 2009 2:56 pm

güzelmiş... yazılarının devamını beklerim yöneticim. dünden beri bişi yazmamışın Very Happy
http://sevgiseli.eniyiforum.net
EbRu
Moderatör

Moderatör
EbRu

Rep Puanım : 71

MesajKonu: Geri: aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D   aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D Icon_minitimeÇarş. Nis. 08, 2009 2:58 pm

aa ayıp ettın patron Smile yazarım yazmaz olur muyum:)

aşkı kim kaybetti ki biz bulalım :D
1 sayfadaki 1 sayfası